BACK TO JOB SEARCH

Logistikspecialist

Supply Chain Copenhagen Full-time Denmark

Stillingsbeskrivelse

Er du en erfaren logistikspecialist drevet af en passion for at optimere Supply Chain? Er du dygtig til datastyring, analyse og har praktisk erfaring med SAP? Så kom og join os og bliv en del af vores team som Logistik Specialist og vær med til at levere professionelle Supply Chain services til vores kunder.

Som Logistikspecialist vil du spille en central rolle i at udføre logistikopgaver, sikre gnidningsfri lagerstyring, fakturagodkendelse samt sikre et godt samarbejde med transportører og leverandører.

Ansvarsområder inkluderer:

  • Analysere og kontrollere lager- og distributionsomkostninger og gennemføre dybdegående analyser af omkostningsudviklingen.
  • Fungere som den primære kontakt med 4PL'er eller transportører for at håndtere operationelle problemer, såsom tidsbooking og kvalitetskontroller.
  • Udvikle og vedligeholde KPI´er og serviceniveauer samt implementere forbedringstiltag.
  • Udføre aktiv lagerstyring for at optimere lagerpålidelighed og nøjagtighed, samtidig med at minimere omkostninger. Udføre daglig afstemningsanalyse mellem SAP og lagersystemer.
  • Generere indkøbsordrer, verificere fakturaer og løse betalingsproblemer.

Kvalifikationer

  • Erfaring med Excel, herunder opbygning af dashboards samt arbejde med store datasæt. Erfaring med Power BI er et plus.
  • Praktisk erfaring med SAP, herunder dataudtræk og indkøbsordrehåndtering.
  • Stærke analytiske evner med evnen til at fortolke komplekse datasæt.
  • Fremragende kommunikationsevner på engelsk samt et af de nordiske sprog
  • Tidligere erfaring i en Supply Chain eller logistikrolle er en fordel.
  • Selvstændig arbejdstilgang

Yderligere oplysninger

Vi tilbyder et fantastisk kontor med verdens bedste kaffe, en fremragende kantine, motionsrum, yoga, massage og en international atmosfære med støttende og professionelle kolleger. Kontakt venligst marek.grunt@JDEcoffee.com for yderligere information

Virksomhedsbeskrivelse

I mere end 265 år har JACOBS DOUWE EGBERTS (JDE) været inspireret af sin tro på, at det er utroligt, hvad der kan ske over en kop kaffe eller te. JDE er en del af JDE Peet’s, verdens største renodlede kaffe- og teselskab. Vi drives af vores formål om at frigøre mulighederne for kaffe og te til at skabe en bedre fremtid.

I dag er vores kaffe- og teportefølje tilgængelig i mere end 100 udviklende og nyopdukkende markeder gennem en portefølje på over 50 mærker, der tilsammen dækker hele kategorilandskabet, ledet af førende husholdningsmærker i Norden som Gevalia, Café Noir, Espresso House, Friele, Douwe Egberts, L’OR, Pickwick og Piazza d’Oro.

Hvordan er det at arbejde hos JDE?

Vi er stolte af vores passionerede og engagerede medarbejdere, der udfordrer status quo og stræber efter at mestre alt, hvad de gør. Vores mål er enkelt og ambitiøst – JDE: A coffee & tea for every cup.

Vi værdsætter Simplicity, Entrepreneurship, Accountability, Discipline and Solidarity, og hver dag brænder vi for at skabe fantastiske kaffeøjeblikke sammen.